woensdag 1 juni 2011

Bouw Fahrzeugwaagen











So heute mein kleine artikel uber die bau von der fahrzeugwaag,

Ich habe eine kleine artikel gesehen im die nul 12 express von december 2009 über die bauw von eine fahrzeugwaag. Bis heute habe ich serh viel spatz an der bau von die waage. Ich habe gebrauch gemacht von die farbe von Revell Aqua color Beige und Grey. Die wände Wird auf profilierte Holzplatten von Northeastern die bei Addie Modellbau zu beziehen sind, das dach wurde aus einer Biberschwanzplatte auch bij Addie Modellbau zu beziehen. Das sind dan meine kleine verslag



Afgelopen dagen een beetje gebouwd aan mijn weegbrug plus klein gebouwdje om te kijken of vrachtauto's niet te zwaar beladen zijn. Deze gebouwtjes kon je vroeger zowel bij fabrieken of industrie gebieden aan treffen. Ik heb het gebouwtje gemaakt uit proefiel houtplaten van Northeastern die bij Addie te krijgen zijn en voor het dak wederom een plaatje gebruikt die bij addie Modellbau te krijgen is. Het gebouwtje heb ik geschilderd met aqua verf van Revell beige. De vloer heb ik voorzien van lichte Eikenbeits. In het kantoortje heb ik vervolgens nog een Bureau plus stoeltje geplaats. Aan de wand nog een kleine wasbak geplaatst met een kraan zo dat de medewerker mocht die dorst hebben of vuile handen zijn handen met schoonwater kan wasen.. Zo te zien werkt er een medewerker die van treinen houd aangezien op de wand diverse posters hangen. Wat je misschien niet vaak ziet en het vervoer sector wat met de weg te maken heeft. Zo nu weer even een kleine update In het kleine gebouwdje hangt nu ook een klok deze heb ik afgelopen vrijdag middag in een leuke knutsel winkeltje in Doorn gekocht zie de eerste foto.

Tijdens het pinkster weekend het kleine weeghuisje afgemaakt inmiddels zit het dak er op en is het gebouwdtje voor zien van Led verliching zie de foto's. De led verlichting zit in een zakje van tienstuks voor een prijs van 9,95 euro. Verkrijgbaar bij Modelbouwcentrum Hilversum.

Tot zo ver het kleine bouw verslag



Hier sind dan die bilder,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten