vrijdag 20 februari 2015

Mitteleinstieg Wagons van Kiss modellbahn service.

Eind december kreeg ik via de post mijn bestelde mitteleinstiegwagons geleverd maar tot op heden hadden deze alleen maar stil gestaan in een vitrine tot vandaag.

Vanochtend op Rail op de baan van HJ Knoop voor het eerst mee gereden echter na de eerste 4 meter ging het al mis en ontspoorde deze wagons.  Nu bleek dat dit euvel in de koppeling huis zat gelijk de wagons maar van de baan afgehaald en vervolgend de koppeling huis losgeschroefd wat bleek dat er nog al een aardige schepte punt in zat.  Theo heeft gelijk de punt mooi rond gevijld daarna hebben we de koppeling huis weer in elkaar gezet  en vervolgens de wagon weer op de rails gezet.

De mitteleinstieg wagons daarna weer over de baan laten rijden en dat ging na deze kleine operatie meteen goed.  Alleen kregen we de verlichting niet aan van de wagons volgens kiss modelbahnservice zou deze op adres 3 moeten staan maar dat blijft een vergissen te zijn en hebben vanuit de fabriek nummer 4 gekregen.  We kregen de verlichting aan en ik moet zeggen dat die heel mooi branden niet te vel maar ook niet te zwak.

Wat wel jammer is bij de mitteleinstiegwagons  dat deze geen sluitverlichting hebben zo als de 4yB  wagons van Lenz.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten